21 June 2024 21:25        
Home pageDownloadForumCossacksCompetiti FIFAAvatareCoduri JocuriCautare
Navigare
  · Home page
· Temeni si Conditi
· Download
· Forum
· Cossacks
· Competiti FIFA
· Link-uri Web
· Parteneri
· Cerinte Sistem Jocuri
· Felicitari jocuri
· Avatare
Informati
· Topuri jocuri
· Coduri Jocuri
· Intrebari frecvente
· News Games
· Contactati-ne
· Adrese de huburi
Trucuri Jocuri
· Cautare
· Action & Shooters
· Racing & Sports
· Adventure & RPG
· Strategii
· Salvari Jocuri
· Trailers jocuri
· Site Map
· Photogallery

Conectare
 
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă

 

 

 
 
Întrebări frecvente: Fifa 09
Ce este adidas Live Season?
Intrebari si raspunsuri legate de noul serviciu Live Season, Fifa 09

Q: Ce este adidas Live Season?
A: adidas Live Season este un serviciu premium pentru FIFA 09 PS3, Xbox 360 și PC care va actualiza performanțele fotbaliștilor din joc în fiecare săptămână. Serviciul va rula de la lansarea jocului până la sfârșitul sezonului 08/09, bazându-se pe cât de bine s-au comportat jucătorii din realitate în ultimele meciuri din lume. Astfel, Fifa 09 se va simți diferit în fiecare săptămână, de-a lungul întregului sezon și astfel aducem și aici o parte din ritmul fotbalului modern.


Q: Ce campionate sunt incluse?
A: Barclay’s Premier League, La Liga BBVA, Ligue 1, Bundesliga, Serie A și Mexican Primera Division.

Q: De ce nu sunt incluse toate campionatele din Fifa 09?
A: Acesta este primul an al acestui serviciu, o caracteristică complet unică și care nu a mai apărut până acum în vreun joc de fotbal. Astfel, pentru a asigura calitatea optimă a acestuia, am luat decizia ca deocamdată să reducem numărul de campionate deservite la numai șase, cele care au printre cele mai mari audiențe din lume. Aceasta ne va permite să fim mult mai eficienți în anticiparea și soluționarea oricăror probleme neașteptate ce pot apărea într-o astfel de nouă facilitate.

Q: Cât va costa noul serviciu Live Season?
A: Vom anunța costurile sale la lansarea Fifa 09 din această toamnă. Dar vă putem spune că toți cei care vor cumpăra jocul pe PS3, Xbox 360 sau PC vor beneficia de o variantă gratuită a serviciului, incluzând un singur campionat, la alegerea jucătorului. Varianta va funcționa din momentul activării ei până la finalul sezonului.

Q: Ce caracteristici se vor schimba săptămânal?
A: Singura caracteristică ce se va schimba va fi aceea a formei jucătorului. Celelalte nu vor suferi modificări săptămânale. Restul caracteristicilor vor fi modificate în update-ul ”Day 1” și în cel din iarnă, acolo unde va fi necesar.

Săptămânal, jucătorii vor primi un indice de formă, care va avea cinci valori: prost, slab, netru (nicio schimbare), bun și excelent. Pentru valorile diferite de ”neutru” aducem diferite schimbări atributelor jucătorului, în funcție de poziția pe care joacă și ce formă au primit inițial. Aceasta formă este in relație strânsă cu sistemul de valorizare din joc..

Q: Când vor avea loc modificările?
A: Update-ul va fi disponibil în fiecare miercuri. Ora exactă când va fi lansat se va stabili în viitorul apropiat.

Q: Cum va fi afectat jucătorul și gameplay-ul?
A: Jucătorii care intră într-o formă diferită de ”neutru” se vor comporta diferit deoarece anumite atribute ale lor se vor modifica. Forma jucătorului afectează diferite abilități tehnice și mentale depinzând de poziția acestuia. Jucătorii în formă excelentă vor fi mai tehnici și mai activi. Opusul este la cei în formă slabă sau proastă.

Q: Cât de mult va crește sau va scădea rating-ul jucătorilor în funcție de formă?
A: Aceasta va depinde de forma cu care a început jucătorul și de rating-ul său inițial. De exemplu, un jucător care are rating de 60 și pe parcursul timpului intră într-o formă excelentă poate crește foarte mult (până la 70 sau mai mult), pe când un superstar cu valoare de 90 va crește doar până la 92 sau 93 dacă e în aceeași formă.

Q: Cine decide asupra ce abilități vor fi schimbate?
A: Avem o rețea globală de experți care lucrează cu noi în fiecare an pentru a asigura că seria Fifa are datele cele mai actualizate în privința jucătorilor și echipelor. Aceași echipă de experți pasionați va monitoriza fiecare jucător inclus în serviciul Live Season și va oferi date concrete în fiecare săptămână.

Q: Ce se întâmplă în cazul jucătorilor grav accidentați sau suspendați?
A: Dacă anumiți jucători vor fi grav accidentați sau supendați, probabil vor primi indicele de formă proastă sau slabă pentru a reflecta că nu pot juca la valoarea rating-ului inițial. Însă ei vor fi în continuare disponibili în joc, cel puțin anul acesta.

Q: Serviciul poate fi oprit dacă nu se dorește actualizarea săptămânală?
A: Da, jucătorii sunt liberi să nu folosească acest serviciu în ambele moduri de joc: online sau offline.

Q: Este posibilă resetarea serviciului și revenirea la atributele de la începutul sezonului?
A: Da, echipele pot fi resetate să arate la fel ca la început. Jucătorul poate decide în ambele moduri, online sau offline, dacă dorește să joace cu update-urile de formă sau fără. Acest lucru se poate schimba liber la începutul fiecărui joc.

Q: Pot juca împotriva unui jucător care nu este abonat la acest serviciu?
A: În jocurile online, este posibil ca un jucător ce are serviciul Live Season să joace împotriva unui care nu-l folosește, însă doar abonatul va putea folosi datele echipei sale.

Q: În jocul online, cei care folosesc echipe updatate cu Live Season împotriva unei echipe asemănătoare, ne-updatată și mai puternică - vor primi puncte de rating în plus?
A: În acest an nu, dar ne vom concentra asupra acestui aspect în edițiile viitoare.

Q: Cât va dura noul serviciu?
A: Live Season este un serviciu premium ce va dura de la lansarea jocului până la sfârșitul sezonului 08/09.

Q: Ce se va întâmpla anul viitor?
A: Avem un număr de idei la care lucrăm, dar nu le putem divulga acum.

Q: De ce este adidas sponsorul serviciului și care au fost costurile sale?
A: Când am venit inițial cu ideea acestui Live Season știam că vom aduce autenticitatea fotbalului în jocuri la un nou nivel. Am vrut de aceea să fim parteneri cu o companie care avea ambiții asemănătoare în privința sportului și care sunt printre lideri în dezvoltarea de produse fotbalistice.

adidas sunt o companie globală și unul dintre cei mai celebri producători de echipamente și produse fotbalistice. EA SPORTS™ este brandul lider în jocurile de fotbal și aduce an de an experiența fotbalistică jucătorilor din lumea întreagă, ce astfel își pot îndeplini visele și să joace virtual cu echipa favorită. Această asociere oferă ambelor companii oportunitatea de a pune în comun această pasiune pentru fotbal și de a aduce noi experiențe unice clienților.

Nu putem deocamdată să dezvălum termenii financiari ai înțelegerii dintre adidas și EA.

Sursa: Link

http://www.fifa09.ea.com/us/readnews/entryid/25209

Mi-am pierdut parola
Nu intrati in panica! Parola dumneavoastra nu poate fi refacuta, dar poate fi resetata. Pentru a realiza acest lucru, mergeti la pagina de autentificare si folositi legatura Mi-am uitat parola, urmati instructiunile si ar trebui sa puteti sa va autentificati in scurt timp
 
 

 

 

cossacks
  art of war

 

Bun venit pe www.grozavu.ro ! Mereu Alaturi De tine!!
Portalul tau: jocuri si distractie
Cele mai bune jocuri de lan ,Cheats, codurile, sugestii,trucuri,indicii sunt doar aici.
© 2008 & 2012DX-WOW theme originally by DX-Portal />Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
2,703,994 vizite unice