Uite cât de Max Payne e Mark Wahlberg
Postat de cavman_dogred la 10 September 2008 10:35:51


Uite cât de Max Payne e Mark Wahlberg


Jocurile Max Payne au fost unele dintre cele mai frumoase, atmosferice și ridicol de scurte opere ale genului 3rd person shooter. Acum că vine filmul și că Mark Wahlberg joacă în el, și că promite să fie ceva cu totul și cu totul non-uweboll, nu ne e rușine să facem o știre doar din câteva imagini promoționale tăiate dintr-însul (nu din Uwe Boll, ci din filmul Max Payne).


Ştirea extinsăUite cât de Max Payne e Mark WahlbergJocurile Max Payne au fost unele dintre cele mai frumoase, atmosferice și ridicol de scurte opere ale genului 3rd person shooter. Acum că vine filmul și că Mark Wahlberg joacă în el, și că promite să fie ceva cu totul și cu totul non-uweboll, nu ne e rușine să facem o știre doar din câteva imagini promoționale tăiate dintr-însul (nu din Uwe Boll, ci din filmul Max Payne).

Înainte de a vă locka targetul pe grafismele de mai jos, hai să mai trag de timp spunându-vă că filmul e regizat de John Moore și scris de Sam Lake și Shawn Ryan. Că o să iasă anul ăsta, pe 17 octombrie. Că partenera lui Max Payne a.k.a. Wahlberg se numește Mona Sax a.k.a. actrița Mila Kunis (de origine ucrainiană – are ochi de culori diferite, zice imdb). Mona Sax e o asasină căreia i-a fost ucisă sora, motiv pentru care se alătură domnului Payne în demersul lor răzbunătoresc.

Jocul era deja foarte cinematografic – fiecare luptă între gloanțe părea scoasă dintr-un film de John Woo. Să vedem, așadar, cum se descurcă un film de John Moore după un joc inspirat din filme de John Woo. Dar, mai, întâi, un scurt moment artistic:


sursa

www.jucaushii.ro