18 July 2024 11:55        
Home pageDownloadForumCossacksCompetiti FIFAAvatareCoduri JocuriCautare
Navigare
  · Home page
· Temeni si Conditi
· Download
· Forum
· Cossacks
· Competiti FIFA
· Link-uri Web
· Parteneri
· Cerinte Sistem Jocuri
· Felicitari jocuri
· Avatare
Informati
· Topuri jocuri
· Coduri Jocuri
· Intrebari frecvente
· News Games
· Contactati-ne
· Adrese de huburi
Trucuri Jocuri
· Cautare
· Action & Shooters
· Racing & Sports
· Adventure & RPG
· Strategii
· Salvari Jocuri
· Trailers jocuri
· Site Map
· Photogallery

Conectare
 
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă

 

 

 
 
Ştiri
FifaRomania moare sa speram ca o sa renvie

FifaRomania la final: 2002-2014


In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand cu anul 2001, prima versiune a site-ului a venit putin mai tarziu. In perioada 2002-2010 am avut parte de multe patch-uri, o multime de editori foarte talentati si o echipa excelenta alaturi de care a fost o adevarata onoare sa lucrez.

In toti acesti ani am scos peste 10 serii de patch-uri ce adaugau Liga 1 in Fifa. De la RCfifaromania_mareIF 2002, primul nostru patch, pana la RLSP 2012, am desenat echipamente, logouri, reclame, ghete, am modelat jucatori si o multime de stadioane. Am fost prima echipa ce a introdus soundtrack propriu pentru un patch national.

In 2010 am lansat unul dintre cele mai mari patch-uri pentru seria Fifa: RLSP 2010 a insemnat 115 echipe romanesti, 39 de stadioane, 106 fete pentru jucatorii romani, 8 echipamente pentru arbitrii si multe altele. A fost probabil unul dintre cele mai bune momente pentru FifaRomania. Dar cum toate lucrurile bune au si un sfarsit, a venit vremea sa lasam locul altor persoane care lucreaza in prezent cu aceeasi pasiune cu care lucram si noi in urma cu multi ani.

 

 

FifaRomania a fost o experienta extraordinara pentru toti cei implicati in proiect, dar nu am fi reusit niciodata sa facem tot ceea ce am facut pana acum fara ajutorul vostru, ajutorul celor care ne-au vizitat in toti acesti ani, cei care ne-ati downloadat patch-urile (peste 4 milioane de downloaduri), cei care ati tinut forumul activ si in viata din primele zile, pana in ultimii ani in care site-ul si echipa nu a mai avut nici o activitate.

FifaRomania isi va incheia activitatea pana la sfarsitul acestei luni, urmand ca site-ul si forumul sa fie inchise, urmand ca toate datele legate de downloaduri, userii de pe frum si mesajele sa nu mai fie disponibile.

Tuturor, va multumim!

 

Articol preluat dupa http://www.fifaromania.net

 

· Xgames la 24 July 2014 15:25:16 · Citeşte mai mult · 0 Comentarii · 1874 Vizualizări · Imprimă
Cum sa faci propiu tau joc RPG


Cum sa faci propiu tau joc RPG

De fapt tot ce va trebuie este o licenta RPG Maker XP costa 22,99€

RPG MAKER vă permite să creați un joc original  fără nici o cunoaștere prealabilă de specialitate sau de formare . RPG MAKER XP este plin de functiile  , inclusiv criptarea datelor de joc și o caracteristică de scripting care vă permite să schimbați inima motorului MAKER RPG .

Prin îmbunătățirea mediului de operare , programul poate oferi acum suport pentru un ecran full - color și capabilități grafice foarte mult îmbunătățite . Cu suport pentru PNG modul full - color și canal alfa , puteți ajusta setările pentru transluciditatea grafic , precum și specificați culoarea transparent . RPG Maker XP include trei straturi de hartă , permițându-vă pentru a crea hărți complexe și stratificate . Programul include un set de bază de grafică și sunete pe care le puteți folosi și modifica , fără costuri suplimentare . Puteți importa , de asemenea, propriile dvs. grafică și sunete , ceea ce face jocul sta cu adevărat afară .

RPG MAKER XP este echipat cu sistemul Scripting Ruby joc ( RGSS1 ) , bazat pe limbajul Ruby și personalizate special pentru acestcum sa crezi proiu joc program . Deși stăpânirea RGSS poate dura ceva timp , acesta este un instrument puternic în personalizarea complet jocul . Puteți folosi RGSS pentru a schimba modul în care jocul arata , se simte , sunete și piese de teatru . În cazul în care programarea nu este doar punctul forte dvs. , puteți apela la o mare varietate de script-uri create de utilizator , care este comun în cadrul comunității Maker RPG .

RPG MAKER XP este perfect pentru începători și experți deopotrivă

· Xgames la 02 March 2014 14:48:32
Citeşte mai mult · 0 Comentarii · 2054 Vizualizări · Imprimă
Nou record de utilizatori SteamNou record de utilizatori Steam

7.190.578 utilizatori
Popularitatea magazinului/serviciului/platformei creată de Valve a atins noi culmi weekend-ul trecut când nu mai puțin de 7 milioane de utilizatori Steam au fost online în același timp. Acest lucru s-a întâmplat în plină promoție  care se va încheia mâine, 3 decembrie.

Recordul anterior, de 6 milioane, s-a înregistrat în noiembrie 2012, cu ocazia promoției similare de anul trecut, iar cel de 5 milioane în timpul Steam Holiday Sale 2011.

Din punct de vedere al numărului total de utilizatori, situația stă astfel: 40 de milioane – Steam Holiday Sale 2011, 50 de milioane – Steam Autumn Sale 2012 și 65 de milioane – octombrie-noiembrie 2013.
sursa http://computergames.ro/nou-record-de-utilizatori-steam/
· Xgames la 02 December 2013 17:25:04
0 Comentarii · 1884 Vizualizări · Imprimă
un joc mai bun ca seria nfs

RIDGE RACER™ Driftopia

Gen: Avanpremiere, Gratuite, Curse
Data lansării: 9 Sep 2013
Joc în avanpremieră

"Ridge Racer Driftopia un joc de curse este gratuit. Driftopia distileaza experiența Ridge Racer la elementele esențiale ale conducere, deriva și distrugere.


Cu mai mult de 20 de mașini și 10 piese de la lansare, pachete de zi cu zi de carduri de rapel și kituri de reparații, și mult mai mult continut disponibil în joc, nu derivă trebuie să se termine.
Caracteristici cheie

Semnătură seria "derivă și manipularea arcade sunt în centrul experienței de joc perfect reglate
Vizuale modernizate, cu efecte de iluminare și distrugere îmbunătățite pentru a face cele mai multe dintre mașini distructibile și medii extrem de detaliate
Peste 20 de mașini și 10 piese de pe o zi, cu cărți de rapel de zi cu zi și kituri de reparatii, plus conținut mult mai suplimentare disponibile în joc
Addictive modul cariera Duhul cu bonusuri, puncte, și provocări pentru a debloca, și decizii strategice pentru a face ca jucătorii urca pe clasamentul mondial, nivelul de sus masinile lor, și să câștige carduri de rapel de valoroase avantaje în joc
Multiplayer asincron permite jucătorilor să cursa pentru a rade de secunde ale timpului de masini altor jucători "fantomă chiar și atunci când deconectat

Cerinte de Sistem

minim:
Sistem de operare: Windows XP, Vista SP2 pe 32 de biți, Windows 7, Windows 8 (ferestrele până la data de și mai recent pachet service pack instalat)
Procesor: Dual Core Athlon X2 2,6 GHz sau Intel echivalent
Memorie: 2 GB RAM
Grafica: 512 MB ​​RAM, ATI Radeon 4850 sau mai mare, - NVIDIA GeForce 8800GT sau mai mare
DirectX: 9.0c Version
Hard Drive: 850 MB spațiu disponibil
Placa de sunet: DirectX compatibil
· Xgames la 16 September 2013 10:41:52
Citeşte mai mult · 0 Comentarii · 1936 Vizualizări · Imprimă
Uncharted Waters Online

Uncharted Waters Online gratuit


jocAbordările strategice la joc și posibilitățile de aventura sunt nelimitate, cu posibilitatea de a juca ca unul din șase naționalități: Anglia, Republica olandeză, regimul francez, Imperiul spaniol, Regatul Portugalia și Republica de la Veneția. Fiecare alegere un jucător face va schimba cursul de aventură și ușile deschise pentru noi oportunitati.

joc
  • OS:Windows XP SP3 or above
  • Processor:CPU Pentium3-800MHz or above
  • Memory:256 MB RAM or above
  • Graphics:DirectX 9.0c or above (VRAM : 32MB or above)
  • DirectX®:9.0c
  • Hard Drive:More than 8.7 GB HD space
  • Sound:16 bit stereo 44KHz WAVE compatible sound card
  • Other Requirements:Broadband Internet connection
 • Minimum:

DESCARCA JOCU
· Xgames la 28 June 2013 22:20:17
Citeşte mai mult · 0 Comentarii · 2017 Vizualizări · Imprimă
Liga 1 fifa 2014


LIGA I FIFA 2013


liga 1 fifa 2013

FIFA Evolution  este o eckipa de editat cu suport romanesc este noua în crearea de  patchi-uri  Fiind prima echipa care a creat un patch de liga pe deplin autentic pentru cel mai pentru  FIFA 13. După succesul de anul trecut d
Primul patch 13 va aduce principalele caracteristici ale română în campionat FIFA 13, plus multe completări noi-cheie, în scopul de a vă asigura că experiența dumneavoastră este într-adevăr, unic.
Porniți într-o carieră de 15 ani și dovedească player-ul și abilitățile managerul, care trăiesc momente de care nu te-au avut înainte. Efectuarea o privire mai atentă la caracteristicile  cheie, sunte foarte bine editate


Mai multe detali pe FIFA  13
· Xgames la 28 June 2013 22:05:53
Citeşte mai mult · 0 Comentarii · 2241 Vizualizări · Imprimă
Counter Strike (CS) 1.6 Update 2013

Counter Strike (CS) 1.6 Update 2013

Counter Strike

Un joc incredibil de popular,

Counter Strike 1.6 este cel mai jucat  joc video clasic, ,  Counter Strike are o multitudine de ligi online profesioniste si jocuri chiar televizate campionate. Jocul a fost inițial un mod de Half Life, care a fost dezvoltat într-un joc de sine stătătoare atunci când Valve a văzut potențialul său.

În timp ce puteți juca Counter Strike pe cont propriu, miza reală vine din capacitățile de multiplayer. Puteți alege dintr-o varietate de moduri de cum ar fi Death Match, Mod Zombie și mai mult.

Jocul este rapid, ruleaza bine  si mai important, are o comunitate mare, jucătorul stabil iși așteaptă mai mulți jucători să se alăture acțiunii. Să joace peste mai multe hărți, promițând loialitatea la o echipă de teroriști sau contra-teroristi, cu scopul fiind anihilarea adversarilor.

Pro-uri: joc
- Rulează bine pe majoritatea sistemelor
- Ușor de a începe, dar o provocare de-a lungul jocului
- Varietate de moduri si figuranti.

Joc Contra:
- Grafica arată originile sale în ultimul mileniu.
- Probabilitate crescută de a fi pwned, atunci când începe.

Concluzie: Să recunoaștem, un joc care a ieșit primul în 1999, nu va fi necesar, sistem performant , dar popularitatea de durata a lui Counter Strike  vine din capacitatea de joc sa înnăscută și simțul de distracție.


Valve a actualizat Counter-Strike 1.6, cu câteva ajustări în timp ce a adăugat  suport pentru sistemu de operare Linux .

Deși actualizare a fost primită inițial cu un protest masiv din comunitate ca sa rupt diverse aspecte ale jocului, se pare ca în final în  cea mai mare parte l-au facut foarte stabil counter strike updat

Valve  au anuntat următoarele actualizări Counter-Strike 1.6 , pe care le puteți opta pentru proprietăți prin intermediul pentru jocul în bibliotecă Steam:

• întors de intrare mouse-ul pentru a utiliza mesajele ferestre, mai degrabă decât de intrare brută, aceasta ar trebui să corecteze schimbările de sensibilitate oameni au văzut
• Adăugat cvar m_rawinput, dacă este setat la 1 permite utilizarea acestui API-ul de intrare crud pe sistemul dumneavoastră de operare pentru a obține de intrare mouse-ul, de obicei, cu o latenta mai mica, dar lipsește post procesare din sistemul dvs. de operare
• fixe descărcări corupte HTTP dacă URL-ul trimis de serverul de joc a dus la o eroare 404
• corupția fix de introducere a textului atunci când apăsând pe backspace în timp ce compuneți un mesaj
• probleme de Renamed gl_ztrick cvar la gl_ztrick_old, folosirea acestui cvar este depreciată și a provocat de redare
• clicuri de mouse fixe, uneori fiind pierdere
• Re-a permis un plafon de 100 fps. Puteți înlocui acest comportament, dacă doriți să ruleze mai repede prin setarea fps_override la "1", dar unele mod-uri ar putea să nu se comporte corect
• Libera fix atunci când rulează la mai mult de 100fps
• Adaugata "speak_enabled" cvar, dacă este setat la 0, apoi "spk" și "vorbesc" comenzile sunt dezactivate
• Adaugata "edicte" opțiune la dosar liblist.gam, pentru a fi utilizate în mod-uri care doresc mai mult de 900 de persoane, în hărțile lor
• Creșterea numărului de entități susținute în Counter-Strike 1.6 - 1800

cele mai notabile nu mai elimina decolorare la valoarea negru, rata este de maximum 100 000 și atât vertical sync și filtrare anisotrophic sunt controlate prin comenzi de consolă.

În plus, sistemul de randare nou, care este cauza probleme la unele persoane poate fi dezactivată prin setarea-nofbo în opțiunile de lansare, care va fi reîntorc la modul în care este folosit pentru a fi.

La început de faptul că, un masiv changelog este în afara pentru actualizările care au fost deja eliberate pe parcursul ultimele două săptămâni, unii dintre ei în versiune beta, la început, și alții ca actualizări complete:

 

 

Read m
· Xgames la 27 March 2013 21:42:07
Citeşte mai mult · 0 Comentarii · 3509 Vizualizări · Imprimă
 
 

 

 

cossacks
  art of war

 

Bun venit pe www.grozavu.ro ! Mereu Alaturi De tine!!
Portalul tau: jocuri si distractie
Cele mai bune jocuri de lan ,Cheats, codurile, sugestii,trucuri,indicii sunt doar aici.
© 2008 & 2012DX-WOW theme originally by DX-Portal />Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
2,716,224 vizite unice