18 July 2024 11:47        
Home pageDownloadForumCossacksCompetiti FIFAAvatareCoduri JocuriCautare
Navigare
  · Home page
· Temeni si Conditi
· Download
· Forum
· Cossacks
· Competiti FIFA
· Link-uri Web
· Parteneri
· Cerinte Sistem Jocuri
· Felicitari jocuri
· Avatare
Informati
· Topuri jocuri
· Coduri Jocuri
· Intrebari frecvente
· News Games
· Contactati-ne
· Adrese de huburi
Trucuri Jocuri
· Cautare
· Action & Shooters
· Racing & Sports
· Adventure & RPG
· Strategii
· Salvari Jocuri
· Trailers jocuri
· Site Map
· Photogallery

Conectare
 
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă

 

 

 
 
Ştiri
FIFA 16 - PC Specifications


Cerinte pentru FIFA 2016

fifa 16

OS: Windows V/7/8/8.1 - 64-Bit
CPU: Intel Q6600 Core2 Quad @ 2.4Ghz (or AMD Phenom 7950 Quad-Core, AMD Athlon II X4 620 equivalent)
RAM: 4GB
Hard Drive Space Required: 15.0 GB
Minimum Supported Video Cards: ATI Radeon HD 5770, NVIDIA GTX 650
DirectX: 11.0
Single System Multiplayer: 2-4 players and 1 keyboard on a PC
Input: Keyboard, Mouse, Dual Analogue gamepad, VOIP Headset

Recommended Specs


OS: Windows V/7/8/8.1 - 64-Bit
CPU: Intel i5-2550K @ 3.40GHz (or AMD FX-6350 Six-Core equivalent)
RAM: 8GB
Hard Drive Space Required: 15.0 GB
Minimum Supported Video Cards: ATI Radeon HD 6870, NVIDIA GTX 460
DirectX: 11.0
Single System Multiplayer: 2-4 players and 1 keyboard on a PC
Input: Keyboard, Mouse, Dual Analogue gamepad, VOIP Headset

· Xgames la 01 July 2015 17:03:41 · Citeşte mai mult · 0 Comentarii · 2424 Vizualizări · Imprimă
xfire se inchide Xfire Social Dead

Xfire Social Dead


Images: xfire.jpg

Dear Xfire users - It is with sadness that we must announce that the Xfire Social services are shutting down. Please visit social.xfire.com to download your video/screenshot data. We announced the closure date to be June 12th, but that was for the webservers. The Xfire client services will be terminated at any day or time in the very near future.


În 2003, a lansat Xfire Clientul Xfire, primul produs pentru a aduce lumea exterioară în jocurile tale. De la începuturile sale umile ca un client de chat simplu a crescut constant, pentru a permite utilizatorilor să ia capturi de ecran, videoclipuri și emisiuni în direct și împărtășiți-le pe site-ul web Social Xfire. Atragerea de peste 24 de milioane de utilizatori într-o comunitate sănătoasă și vibrantă, a stabilit standardul pentru socializarea PC Games.

Doisprezece ani aduce o mulțime de modificare a unei industrii. Acest lucru este valabil mai ales in lumea rapid ritm de joc și dinamica industriei s-au schimbat în mod semnificativ în acest timp. Deoarece Xfire a fost primul lansat, am văzut 3 generații consola, apariția jocurilor mobile, trecerea de la jocurile ambalate la distribuția digitală, și creșterea de gratuit pentru a juca jocuri.

Am văzut, de asemenea, esports creste de la mici LAN părți într-o industrie de maturizare. Esports are potentialul de a creste la fel de mare ca și omologul său din lumea reală, iar la Xfire, vrem să fim o parte din asta. Din acest motiv, am decis să apus Clientului Xfire și site-ul sociale astfel încât să putem concentra eforturile noastre de pe platforma Tournament Xfire. Acest lucru nu a fost o decizie ușoară. Avem o multime de utilizatori loiali si stim ca multi dintre voi veti fi dezamagiti de pierderea clientului și a comunității. Dar simțim că suntem bine poziționate pentru a face un impact semnificativ în aducerea bucuria de esports din profesionisti la masele, și nu putem face asta în mod eficient, de asemenea, menținând în același timp client și site-ul social.

Ne-ar dori să mulțumesc fanilor noștri fideli și utilizatorii care au ramas cu noi de-a lungul anilor și sperăm că veți alaturi de noi pe următorul capitol de Xfire fie ca organizator turneu, un proprietar de echipă, un participant sau un
· Xgames la 18 June 2015 10:43:32
Citeşte mai mult · 0 Comentarii · 2123 Vizualizări · Imprimă
APB Reloaded
Jocuri
APB Reloaded

Orașul San Paro este o metropolă răvășită de infracționalități în mijlocul unei revolte politice. Intervenția celor de la City Security Act a cauzat creația Enforcerilor, justițiari care merg pe străzi în speranța de a opri Criminalii, unde Poliția nu face față. Facțiunea Enforcerilor crede că asta este o forță în favoarea binelui; facțiunea Criminalilor crede ca orașul și libertatea lor sunt sub amenințare.
Dar cine are dreptate: Criminalul sau Enforcerul?
Decizia ta constă în a alege care din cele două organizații poate conta pe loialitatea ta. Într-un PVP plin de acțiune cu un ritm alert, trebuie să lupți pentru supraviețuirea facțiunii alese, mărindu-ți aptitudinile cu diverse organizații de-a lungul timpului. În acest timp, aceste organizații te vor aproviziona cu arme noi și exotice, vehicule, și îmbrăcăminte care nu doar îți va schimba maniera în care joci, ci va afecta modul cum arăți și răsuni atunci când o faci.

Caracteristici:

 • Vino în Oraș fie ca Enforcer fie ca Criminal într-o lume viabilă.
 • Lupte High Octane PvP într-un oraș masiv locuit .
 • Modificări nemaipomenite a jucatorului, a îmbrăcăminții și a vehiculului.
 • 27 vehicule unice de la SUV-uri la vehicule performante.
 • Peste 30 de arme unice, complet modificabile cu o mulțime de posibilități.
 • Sute de articole de îmbrăcăminte și simboluri ce îți vor face personajul complet unic.
 • Un profund studio muzical modificat unde îți poți creea propriile tematici.

Minimum:

 • OS:Windows XP
 • Processor:Intel Core 2 Duo E6420 (2.13GHz) or AMD Athlon x2 5800+ (3.0GHz)
 • Memory:3 GB RAM
 • Graphics:GeForce 7800 with 256MB and support for Pixel Shader 3.0, or AMD equivalent
 • DirectX®:dx90c
 • Hard Drive:7 GB HD space
· Xgames la 29 March 2015 07:33:27
Citeşte mai mult · 0 Comentarii · 2172 Vizualizări · Imprimă
Joc Heroes & Generals
Jocuri
Heroes & Generals

Heroes & Generals este un Free2Play Masiv online FPS cu o campanie strategică Multiplayer, stabilit în mijlocul doilea război mondial Europa, în cazul în care Statele Unite ale Americii, Germania și Uniunea Sovietică toate lupte între ele pentru controlul.

Jocul îmbină în mod unic de acțiune epic shooter first-person cu un strat strategic bogat, în cazul în care deciziile au puterea de a transforma valul într-un război continuu între mii de jucători online.

Jucătorii pot alege să joace ca "Heroes", lupta în tranșee, care zboară avioane, comandantul tancuri și alte vehicule pe câmpul de luptă, sau de a lua controlul de război ca "generalii", determinarea direcției strategice și de sprijin colegii players by gestionarea activelor câmpul de luptă , unitățile armatei și întăriri.

Partea "generali", a jocului este, de asemenea, pot fi redate prin intermediul aplicației de companie "Eroilor si generali: Comandamentul Mobile", care este disponibil pentru iOS și Android.

Ca Infanterie, Tank Gunner, Fighter Pilot, Recon, Paratrooper sau general, acțiunile dvs. poate transforma valul unui război on-line persistente, a încercat de jucători din întreaga lume!

· Xgames la 20 March 2015 13:28:33
Citeşte mai mult · 0 Comentarii · 2158 Vizualizări · Imprimă
joc CaesarIA


joc  CaesarIA

CaesarIA este un remake al un joc de strategie economica de școală veche, Cezar III, care este o capodoperă printre jocuri de acest gen, în opinia noastră. Există diferite jocuri de strategie economică și pot fi defalcate la subtipurile dar din punctul nostru de vedere Cezar cuprinde planificarea, construcția, diplomație și campanii militare.

· Xgames la 24 January 2015 08:04:26
Citeşte mai mult · 0 Comentarii · 1818 Vizualizări · Imprimă
School of Dragons

School of Dragons


Fii Dragon Trainer Ultimate! Creați-vă propriul Viking și tren dragoni în acest MMO 3D.
Alăturați-vă Scoala de Dragoni unde poți juca în animație DreamWorks "Cum sa iti dresezi dragonul" univers cu toate dragoni preferate și prieteni Viking. Învață totul, de la elementele de bază stiinta la arta de mingi de foc de fotografiere, toate în timp ce creșterea prin cerul de pe propriul tău dragon!

Ridicați, hrăni și tren dragon dvs. - mai mult vă realiza cu dragon dvs., mai mult de obligațiuni cu ea și creșterea în rîndurile la Scoala de Dragoni. De asemenea, se alăture cu alte persoane din clanuri de aventură împreună și domina terenul de Berk în timp ce obținerea faimă și recompense!

Experiența toată distracția și aventura "Cum sa iti dresezi dragonul", într-o lume 3D, atunci când vă înscrieți în Școala de Dragoni!


Cerințe de sistem

Windows
Mac OS X
  • Processor: Pentium 4+ or equivalent
  • Memory: 1 GB RAM
  • Graphics: 256 MB
  • DirectX: Version 9.0
  • Network: Broadband Internet connection
  • Hard Drive: 5 GB available space
 • Minimum:
· Xgames la 08 December 2014 19:50:19
Citeşte mai mult · 1951 Vizualizări · Imprimă
Locul României în Lumea Gaming 2014

Locul României în Lumea Gaming 2014

Sursa informațiilor:

Newzoo este unul dintre cele mai cunoscute și răspândite site-uri de cercetare a pieței și consultanță financiară al cărei subiect este lumea gaming. În cel mai recent update al statisticilor de venituri din lumea gaming, un punct de interes prezintă fără dubiu cifrele absolute și poziția relativă a României în Lume.

Următoarele cifre sunt bazate pe rapoarte financiare ale companiilor, date de tranzacții financiare, cercetare a consumatorilor primari și conține estimări și presupuneri. Datele referitoare la venituri sunt calculate pentru cele generate de clientul „clasic” în industria gaming, hardware și software și exclud taxele, servicii inter-companii și firmele de jocuri de noroc și pariuri. În următoarele date se includ și previziunile pentru restul anului

 

La scară globală România ocupă locul 39, fiind încadrată în următorul fel:

34 Indonezia 146,684,000$
35 Arabia Saudită 143,522,000$
36 Noua Zeelandă 140,004,000$
37 Chile 13,225,000$
38 Egipt 122,434,000$
39 România 122,354,000$
40 Ucraina 118,604,000$
41 Cehia 117,774,000$
42 Malae 93,896,000$
43 Philippine 93,148,000$

România devansează deci întreaga zonă Est Europeană (mai puțin Polonia și Rusia) incluzând Grecia, precum și țări cu o populație numeroasă sau potente financiar precum Hong Kong, Africa de Sud, Iran, UAE, Pakistan sau Maroc.

Țări cu o populație mică ce au intrat în top 100 sunt Islanda (88), Malta (97), Luxemburg (71), Cipru (92) și Estonia (83).

Întregul tabel 100 poate fi accesat aici.

Mai jos puteți observa informațiile grafice, primele ilustrații tratând zona Est Europeană, apoi venind cea Globală, urmată de celelalte regiuni:

sursa http://computergames.ro/

· Xgames la 25 October 2014 09:00:46
Citeşte mai mult · 0 Comentarii · 1815 Vizualizări · Imprimă
 
 

 

 

cossacks
  art of war

 

Bun venit pe www.grozavu.ro ! Mereu Alaturi De tine!!
Portalul tau: jocuri si distractie
Cele mai bune jocuri de lan ,Cheats, codurile, sugestii,trucuri,indicii sunt doar aici.
© 2008 & 2012DX-WOW theme originally by DX-Portal />Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
2,716,223 vizite unice