18 July 2024 10:44        
Home pageDownloadForumCossacksCompetiti FIFAAvatareCoduri JocuriCautare
Navigare
  · Home page
· Temeni si Conditi
· Download
· Forum
· Cossacks
· Competiti FIFA
· Link-uri Web
· Parteneri
· Cerinte Sistem Jocuri
· Felicitari jocuri
· Avatare
Informati
· Topuri jocuri
· Coduri Jocuri
· Intrebari frecvente
· News Games
· Contactati-ne
· Adrese de huburi
Trucuri Jocuri
· Cautare
· Action & Shooters
· Racing & Sports
· Adventure & RPG
· Strategii
· Salvari Jocuri
· Trailers jocuri
· Site Map
· Photogallery

Conectare
 
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă

 

 

 
 
Ştiri
Trine 4: The Nightmare Prince

Trine 4: The Nightmare PrinceExperimentează cea mai completă Trine creată vreodată!
Seria Trine revine la magia 2.5D cu Trine 4: The Nightmare Prince! Cei trei eroi ai celei mai vândute serii de aventuri s-au întors, trimiși în căutare de a-l recupera pe tânărul tulburat prințul Selius. Amadeus Vrăjitorul, Pontius Cavalerul și Zoya Hoțul sunt alături din nou într-o încercare palpitantă prin peisaje de basm fantastice pline de pericol.

Prințul Selius suferă de vise intens întunecate și, datorită talentelor sale magice, coșmarurile monstruoase sunt capabile să alunece în realitate și să facă ravagii în lumea trează. Amadeus, Pontius și Zoya trebuie să găsească prințul afectat și să rezolve situația disperată înainte ca lumea să fie cuprinsă de umbrele prințului de coșmar.

Trine 4 atinge înălțimi noi din serie, aducând cea mai completă experiență de joc vreodată fanilor și jucătorilor deopotrivă!
· Xgames la 16 December 2019 12:53:49 · Citeşte mai mult · 0 Comentarii · 1178 Vizualizări · Imprimă
Middle-earth: Shadow of War
Jocuri

Middle-earth™: Shadow of War™

Dezvoltatorii au extins sistemul Nemesis într-un efort de a face jocul mai personal și interactiv. "Nici doi jucători nu vor avea aceeași experiență cu milioane de oportunități diferite", potrivit dezvoltatorilor. Continuarea are numeroase caracteristici noi în comparație cu Pământul de Mijloc: Umbra lui Mordor, care include: dragoni de călărie (dragoni), Olog-Hai , care sunt mult mai mari decât Uruks , și Overlords care dețin stăpânire peste fortărețe. În fiecare cetate există vrăjitori, adepți, căpitani și misiuni. Fiecare Overlord este unic și are propria lor arena de luptă personalizată pentru a le potrivi.

Jocul va fi disponibil pentru Xbox One, PS4 și PC. Sunt disponibile patru versiuni diferite: Standard, Silver, Gold și Mithril.
Modul de joc Editați | Ś

Gameplay-ul principal rămâne similar cu cel al Shadow of Mordor. Cu toate acestea, jocul necesită mai mult o poziție RPG în arme și echipamente; în loc de rune, nemeses renunță la echipament nou, care poate fi îmbunătățit în continuare prin completarea unei challege asociate cu arma. Câștigul echipamentului se va ridica de-a lungul nivelului de protagonist.

În plus față de mecanica noilor echipamente, urucii și alți dușmani se pot imprieteni, în loc de simpla spălare a creierului. Marii aliați pot deveni ostili de Sauron, astfel că se recomandă formarea de prietenii. Urucii ucigași pot lucra ca spioni pentru Talion și pot chiar să întrerupă introducerile nemesisului și să ajungă să-l ajute pe Talion dacă se luptă împotriva dușmanilor săi.

Numarul lumilor hub-urilor este de asemenea crescut de la Shadow of Mordor's two. Cele mai actuale informații listează totalul la 5, spre deosebire de Mordor , fiecare dintre ele fiind semnificativ mai mare decât Udun sau Marea Nurnen.
· Xgames la 03 October 2017 16:35:35
Citeşte mai mult · 0 Comentarii · 2006 Vizualizări · Imprimă
MOBIUS FINAL FANTASY Gratuit

MOBIUS FINAL FANTASY


O echipă de dezvoltatori veteran al francizei FINAL FANTASY, condus de producator venerate Yoshinori Kitase de FFVII și FFXIII faima, va aduce MOBIUS FINAL FANTASY, un RPG mobil de calitate fără precedent. Versiunea de PC vine și efecte vizuale 4K netede 60 gameplay-ul FPS. Bucurați-vă de o poveste dramatică și bătălii dinamice în high-res!

* Rezoluție ecran lat
Un nou ecran lat rezoluție 1920x1080 full HD disponibile numai pe PC.
Ia în obiectivele turistice ale Palamecia pe măsură ce se aventureze pe pământurile de-a lungul, cu un câmp larg de vedere liberă de elemente UI.

* 4K Visuals
MOBIUS FINAL FANTASY este de asemenea compatibil cu rezoluția 4K.
Vei fi uimit de nivelul de detaliu modelat în joc, de texturi complicate de armuri metalice pentru fuioarele de nori sus ridicat în cer.

http://store.steampowered.com/app/536930/

Cerințe de sistem


Minim:
SO: Windows 7 (64 bit)
Procesor: Intel / AMD Dual-Core 1.6 GHz
Memorie: 2 GB RAM
Grafică: NVIDIA GeForce 8800 GT series or GeForce GT 240 series or higher / ATI Radeon HD 4770 512MB series or higher
DirectX: Versiune 9.0c
Rețea: Conexiune broadband la internet
Stocare: 10 GB spațiu disponibil
Placă audio: DirectSound®-compatible (DirectX®9.0c or higher)
Note adiționale:
* OpenGL: 2.0 or higher
* iOS / Android / Steam save data sharing feature available
* Touchscreen input devices currently not supported
· Xgames la 18 February 2017 21:59:54
Citeşte mai mult · 0 Comentarii · 2531 Vizualizări · Imprimă
PaladinsUn fel de lol

Introduceți o lume fantastică a tehnologiei antice în Paladinii, un shooter bazat pe echipe cu elemente de strategie și personalizare caracter profund. Printr-un sistem unic collectible carte, jucătorii pot amplifica și mări setul de bază un personaj de abilități de a juca exact modul în care doresc să joace.Champions fantastic
Paladins este situat într-o lume fantastică vibrantă și are o distribuție diversă de Champions variind de la sharpshooting oameni la goblini-echitatie Mech, elfi mistice, dragoni-îmbrăcat jetpack și golemi bombă. Fiecare Campion aduce un set unic de abilități pentru câmpul de luptă și noi campioni sunt adăugate în mod regulat la paladini, păstrând jocul interesant.

Free-to-Play
Paladins este complet gratuită pentru redare. Orice lucru care afectează gameplay-ul poate fi deblocat prin simpla joc, cu articole cosmetice disponibile pentru achiziționare.

Card de măiestrie
Jucători colecta carduri unice pentru fiecare campion și de a construi punți care dau posibilitatea lor stiluri de joc personale. Jucătorii încep cu un pachet de bază de carduri și de a debloca carduri suplimentare, deoarece acestea joacă, deschizând ușa punților noi creative care schimba radical modul în care joaca Campionilor. Jucătorii pot optimiza în continuare punțile lor în joc cu carduri Burn, ceea ce face ei înșiși mai puternici sau contracararea strategiilor adversarilor.

Up Level
Nu contează modul în care jucătorii aleg să joace paladini, ei vor câștiga puncte de experiență în timp ce joacă. Pe măsură ce nivelul de sus contul lor, fiecare maestru campion, și să completeze zilnic quest-uri / realizări jucători vor primi Radiantele Cufere și aur, care pot fi folosite pentru a debloca carduri suplimentare, costume, și piei de arme. Cei mai mulți jucători joacă, cei mai unici campioni lor vor deveni.

Accesibilitate
Paladins este jucat dintr-o perspectivă first-person. Controalele sunt simplu de înțeles pentru noii veniți și veterani shooter deopotrivă, ceea ce face pentru o experiență ușoară pick-up-and-play, fie pe controler sau tastatura și mouse-ul.

· Xgames la 10 December 2016 19:04:44
Citeşte mai mult · 0 Comentarii · 2267 Vizualizări · Imprimă
Pro Evolution Soccer 2016 myClub


Pro Evolution Soccer 2016 GRATUIT myClub

Extrem de popular mod myClub în Pro Evolution Soccer 2016 este acum disponibil Gratuit ediție! myClub este un mod pentru tine de a semna renume mondial jucători și manageri pentru a crea echipa ideală. Alături de evenimente săptămânale, 2016 introduce sistemul de creștere jucător și jucători limitat în myClub!

Pro Evolution Soccer 2016 este acum disponibil Gratuit !


* Pentru a reda alte moduri de la Pro Evolution Soccer 2016, vi se cere să achiziționeze Pro Evolution Soccer 2016 separat.
* Potrivire Online împotriva Pro Evolution Soccer 2016 este disponibil în acest titlu.

DESCARCA

· Xgames la 11 February 2016 12:50:45
Citeşte mai mult · 0 Comentarii · 2408 Vizualizări · Imprimă
Mortal Online


Mortal OnlineMortal Online - a unique first-person, medieval fantasy, massively multiplayer online role-playing game.

Alegeți din
mai multe rase diferite, să decidă propriul stil de joc și dacă să se concentreze pe PvP sau PvE, ambele împart același lumea jocului.
Alege o profesie și dedice viața pentru a co
mbate, crafting, magie, de tranzacționare ...
Descoperiți competențe nenumărate, resurse și instrumente, maestru câteva sau se ocupa în-le pe toate, sau să fie primul care să exploreze noi domenii pentru a găsi comori ascunse și secrete unice.

Trăiască sau să moară!
Acest joc nu este pentru cei slabi de inima. Cu mecanica "prada", complet moarte înseamnă că riscați să pierdeți tot ceea ce transportă cu tine
. Pericol este peste tot, de siguranță trebuie să fie câștigat. Învață să stăpânească în timp real, pe baza de luptă scop în cazul în care vă decideți fiecare muta caracterul tău face, și în cazul în care abilitățile dumneavoastră contează cu adevărat.
· Xgames la 07 September 2015 16:56:24
Citeşte mai mult · 0 Comentarii · 2727 Vizualizări · Imprimă
Rise of the tomb raider system requirements
Stiri

Rise of the tomb raider system requirements


Tomb raider

Rise of Tomb Raider se bazează pe formula pe care a făcut Tomb Raider un succes, și oferă revenirea Camilla Luddington ca Lara Croft. Camilla va performanță caracter pe noi culmi ca Lara se împinge dincolo de limitele umane și se confruntă cu ceea ce înseamnă a deveni un erou.

Încă o dată, Crystal Dynamics este mândru de a avea premiat autor Rhianna Pratchett ca un membru cheie al echipei de scris, contribuind ambarcațiuni o poveste care patrunde în criză și motivațiile interioare Lara în acest al doilea act critic de calatoria ei.
Rise of Tomb Raider va debuta pe Microsoft Xbox în Europa pe 13 noiembrie, 10 noiembrie in America de Nord si 11 noiembrie in Asia Pacific, Japonia.
· Xgames la 02 July 2015 11:52:38
Citeşte mai mult · 0 Comentarii · 2700 Vizualizări · Imprimă
 
 

 

 

cossacks
  art of war

 

Bun venit pe www.grozavu.ro ! Mereu Alaturi De tine!!
Portalul tau: jocuri si distractie
Cele mai bune jocuri de lan ,Cheats, codurile, sugestii,trucuri,indicii sunt doar aici.
© 2008 & 2012DX-WOW theme originally by DX-Portal />Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
2,716,208 vizite unice